INFORMACIJE

Zbog velikog izbora mogucnosti,
kao i zbog velike palete gramaže papira,
raznih vrsta PVC folija, različitih tiraža....
nismo u mogućnosti da napravimo kompletan
cenovnik već samo jedan njegov deo.

Prema Vasem zahtevu pravimo jedinstvenu ponudu !

Uslovi plaćanja su...
AVANS 100% pre početka proizvodnje naručenih artikala. Ovaj je metod nažalost, neophodan, zbog običaja nekih klijenata da naručenu robu nikada ne preuzmu ili ne plate posle preuzimanja. Nismo u mogućnosti da poslujemo na neki drugi način (npr. da kreditiramo proizvodju ili obezbedimo odloženo plaćanje).

Proces plaćanja odvija se tako što kupac nakon završene narudžbine i odabira adrese isporuke robe dobija predračun sa detaljima uplate. Kupac uplaćuje naveden iznos na naš tekući račun i prilikom uplate u pozivu na broj upisuje broj narudzbine. Čim registrujemo da je iznos sa vašeg predračuna uplaćen (uplatu obično registrujemo u toku dana) poručenu robu vam šaljemo u najkraćem mogućem roku. Vremenska važnost predračuna je 3 radna dana i ukoliko kupac ne uplati naznačeni iznos u predviđenom roku porudžbina će se smatrati nevažećom.

Svu robu saljemo na celoj teritoriji Srbije, brzom postom DExpres

Ukoliko stampate kod nas prvi put potrebno je
podmiriti troskove pripreme

- kompjuterska dorada i dizajn
- filmovanje
- i izradu klisea (stamparske forme)

PRIPREMA SE PLACA SAMO PRVI PUT

INFORMACIJE:

Hitni poslovi, ukoliko remete redosled poslovanja, realizuju se uz povećanje cene po dogovoru

Jednom kada je dokument ušao u proces štampe nikakve izmene nisu moguće. Možete zatražiti da se štampa zaustavi uz plaćanje svih troškova nastalih do momenta vašeg naloga za zaustavljanje stampe

Vreme izrade za većinu proizvoda...
je od 1 (jdnog) do 5 (pet) radnih dana. Vikend i praznici se računaju u neradne dane. Naravno da ovaj rok varira od proizvoda do proizvoda, rasporeda u radionici, kapaciteta mašina itd. Navedeni rok je "prosečan-za većinu proizvoda.. "

Imam svoju pripremu za stampu...

Dobro, ali ... :
"Priprema za štampu" ili "dizajn" NIJE : fax kopija, memorandum, vizit karta, crtež-skica rukom, štampana majica, niti bilo koji predmet koji mora da se dorađuje, skenira, separiše, menja, osmišljava, itd.Fajlovi tipa .GIF, .JPG , .CGM , .BMP, .WMF, .DOC, .PDF ili .PICT su obično premale rezolucije da bi se koristili za štampu. U slučaju da se za njih odlučite, pobrinite se da rezolucija ne bude ni manja, ni veća od 300 dpi.

Koliko kosta priprema...od 500 do 3.000 dinara....

Prilikom preuzimanja robe proverite svoju narudzbinu. NAKNADNE REKLAMACIJE NE PRIMAMO.

Ne preuzimamo odgovornost za kašnjenja u isporuci uzrokovana
trećim stranama (kašnjenje servisa za dostavu, višom silom, kvar stamparske masine, nestanak el. energije, bolesti i sl.)

download cenovnik 2023