ISPISIVANJE IZLOGA I VOZILA

U ponudi imamo puno vrsta materijala za oslikavanje vašeg izloga ili zidova u poslovnom ili privatnom prostoru - od jednobojnih folija, peskarene folije, Vanvision prozorske grafike, punih PVC folija na koje je moguć full kolor stampa...

Mogućnosti su nebrojene, a savetom ili preporukom Vam možemo pomoći odabrati šta bi najbolje odgovaralo Vašem izlogu.

Dobro i kvalitetno uradjen izlog daje dodatnu notu profesionalnosti Vašem poslovanju. Na njemu možete istaknuti Vaše prednosti u obliku konkurentnih proizvoda ili usluga koje nudite, a dobro prezentiran dizajn i opis onoga što se unutra izlloga nalazi, može Vam privući i mnogo novih klijenata.

Oblepljivanje vozila najpovoljnija je i najbolja reklama koju čete platiti jednom a trajati će godinama. Dobro osmišljen dizajn i kvalitetno prikazane informacije na vašem vozilu najbolja su reklamam koju će primetiti više ljudi nego što je to slučaj sa bilo kojim drugim reklamnim materijalom.

Nudimo Vam samo njakvalitetnije folije za oblepljivanje Vaših izloga ili vozila i to po najpovoljnijim cenama.

Spremni smo odgovoriti na svaki Vaš zahtev po pitanju grafičkog oblikovanja, a vrhunsku kvalitetu izrade najbolje prezentira i to što brinemo da svaki grafički dizajn bude i kvalitetna i dobro odrađena i prilagođena priprema za stampu.